opc_loader

Leatherman OHT Coyote Tan

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
124,95 118,70
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman OHT Coyote Tan

De Leatherman OHT Coyote Tan is wellicht de meest gebruiksvriendelijke multitool van het merk Leatherman. Zo zijn alle functies van de Leatherman OHT Coyote Tan vergrendelbaar, met een hand te openen en van buitenaf benaderbaar. Daarnaast hoeft u de Leatherman OHT Coyote Tan niet eens open te klappen om gebruik te kunnen maken van de geveerde tang, deze schuift simpelweg met een druk op de knop naar binnen of buiten! In totaal beschikt de Leatherman OHT Coyote Tan over 16 verschillende tools waaronder een vervangbare, geveerde 154CM Stainless Steel (hard)draadkniptang, een zaag, diverse schroevendraaiers, een snijhaak en zowel een gekarteld als een glad 420HC Stainless Steel lemmet. De Leatherman OHT Coyote Tan is uitgerust met een beige behuizing en alle tools zijn voorzien van een Black Oxide coating, een zwarte coating die er onder andere voor zorgt dat de tools van uw Leatherman OHT Coyote Tan niet reflecteren en daardoor uw positie vrij kunnen geven in vijandelijk gebied. De Leatherman OHT Coyote Tan wordt geleverd met een handige opbergcase en 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

 • Punttang met veer
 • Nijptang met veer
 • 154CM Vervangbare draadknipper met veer
 • 154CM Vervangbare harddraadknipper met veer
 • 420HC Stainless Steel lemmet
 • 420HC Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Zaag
 • Snijhaak
 • #8-32 Schoonmaakborstel adapter voor vuurwapens
 • Blikopener
 • Flessenopener
 • Zuurstofflesopener
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Kleine schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Grote schroevendraaier

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: OHT

Aantal tools: 16

Totale lengte gesloten: 11,5cm

Totale lengte geopend: 17,5cm

Totale lengte lemmet: 6cm

Staalsoort: 420HC en 154CM Roestvrij staal

Vergrendeling: Linerlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 57

Gewicht: 280 gram

Kleur: Zwart, beige

Materiaal handgreep: Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman OHT Coyote Tan Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
124,95 118,70
124,95 118,70
Laatst bekeken items
124,95 118,70