opc_loader

Leatherman MUT

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
241,95 229,85
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman MUT

De Leatherman MUT is een van de meest geavanceerde multitools van het merk Leatherman en uitermate geschikt voor wethandhavers, militaire- en speciale eenheden. De Leatherman MUT is namelijk uitgerust met meerdere tools die speciaal ontwikkeld zijn om vuurwapens op basis van het AR15/M16 platform te onderhouden. De Leatherman MUT beschikt over 16 verschillende tools waaronder een vervangbare 154CM Stainless Steel (hard)draadkniptang, een vervangbare bronzen koolstofschraper, een hamer, zaag, grote bit houder, een vervangbare wapendemontagepons en een half gekarteld, half glad 420HC Stainless Steel lemmet. De Leatherman MUT wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie, een handige opbergcase, diverse bits en een losse tool waarmee u onder andere diverse tools van de Leatherman MUT in een handomdraai kunt vervangen of een wapenvizier kunt afstellen.

Tools:

 • Nijptang
 • Punttang
 • Vervangbare 154CM Stainless Steel draadkniptang
 • Vervangbare 154CM Stainless Steel harddraadkniptang
 • Draadstripper
 • Electrical Crimper
 • 420HC Stainless Steel half gekarteld, half glad lemmet
 • Zaag
 • Vervangbare snijhaak
 • Hamer
 • Bolt Override Tool (tool om een vastzittende kogel te verwijderen uit een AR-15 platform)
 • Vervangbare bronzen koolstofschraper
 • #8-32 Schoonmaakborsteladapter voor vuurwapens
 • Vervangbare wapendemontagepons
 • Flessenopener/Karabijnhaak
 • Grote bit houder

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: MUT

Aantal tools: 16

Totale lengte gesloten: 12,7cm

Totale lengte geopend: 20,3cm

Totale lengte lemmet: 7,6cm

Staalsoort: 420HC en 154CM Roestvrij staal

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 57

Gewicht: 318 gram

Kleur: Zilver, zwart

Materiaal handgreep: Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase, tool met onder andere een 3/8" moersleutel, diverse bits

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman MUT Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Laatst bekeken items
241,95 229,85